Caută
Close this search box.

Birchall, ironii la adresa Gabrielei Firea: Nu se face rugăciunea în biserică cu capul decoperit şi mânecă scurtă

Ana Birchall

Ana Birchal, fost ministru al Justiţiei, a criticat-o pe Gabriela Firea pentru modul cum a ales să se roage, după ce aceasta a publicat o înregistrare video cu ea şi soţul, Florentin Pandele, rugându-se.

„Când vrei să faci şi din rugăciune o acţiune de PR. Desi nu sunt specialist, un pic nereuşit si PR-ul, dacă mă iîntrebaţi: consultantul trebuia să-i spună că nu se face rugaciunea in biserica cu capul decoperit si maneca scurta!”, a scris pe Facebook Ana Birchall.

Gabriela Firea a publicat marţi o înregistrare cu ea şi soţul Florentin Pandele, în timp ce se rugau.„A început Săptămâna Patimilor lui Iisus. O scurtă rugăciune pentru însănătoşirea bolnavilor şi ocrotirea tuturor”, a fost mesajul publicat pe pagina Gabrielei Firea alături de înregistrarea video.

Îmbrăcaţi în negru, aflaţi într-o încăpere cu nenumărate icoane pe pereţi, Firea şi Pandele şi-au făcut semnul crucii şi au rostit „Rugăciunea la vreme de molimă” şi „Psalmul 22 pentru însănătoşire”.

Cei doi au citit, alternativ, textul de pe telefoane, iar dacă Florentin Pandele ridica ochii spre cameră după fiecare vers, Gabriela Firea a privit doar în jos, făcându-şi, din când în când, semnul crucii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri