Caută
Close this search box.

Bolnav de SIDA și violator, LĂSAT LIBER prin București, în plină pandemie!

Totul s-a întâmplat în timp ce pandemia de coronavirus ține capul de afiș. Un bărbat din București i-a pus pe jar pe polițiștii din sectorul 5, după ce a dat buzna peste o vecină, cu intenția de a o viola. Bărbatul respectiv, bolnav de SIDA și ciung – mâna tăiată de la cot -, a atacat-o în propria casă pe femeie, iar aceasta a reușit, totuși, să sune la numărul de urgență 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii au intrat – la rândul lor – în colimatorul bărbatului, acesta devenind agresiv cu oamenii legii. Mai mult, oamenii legii au avut și un moment de stupoare, pentru că bărbatului îi lipsea o mână, încătușarea devenind, astfel, mai mult decât problematică. Totuși, polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe atacator, înainte de a fi zgâriați sau mușcați de acesta, așa cum el intenționa, după care l-au dus la secția de poliție.

Numai că scenariul s-a desfășurat conform unor parametri halucinanți, informează spynews.ro. Bărbatul bolnav de SIDA a fost pus în libertate, și asta pentru că vecina sa a refuzat să depună plângere împotriva lui, spunând că nu vrea să îi creeze probleme și argumentându-și decizia șocantă prin faptul că cel care dorise să o violeze îi este vecin și, mai mult, bolnav de SIDA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri