Biserica Ortodoxă Română a oferit, în perioada 20 aprilie – 27 aprilie, un ajutor financiar şi material în cuantum de încă 2.278.396 lei, rezultatul ajutorului concret oferit până în prezent la nivelul întregii Patriarhii pentru cei afectaţi de pandemia cu noul coronavirus ridicându-se la 14.876.474 lei.

Patriarhia Română continuă acţiunea caritabilă dedicată celor afectaţi de pandemie, oferind ajutor la nivel de parohii şi eparhii în mod special persoanelor vârstnice şi sărace, bolnave sau cu dizabilităţi, celor aflaţi temporar în izolare sau în carantină.

Prin implicarea directă a centrelor eparhiale, protopopiatelor, parohiilor şi mănăstirilor din Biserica Ortodoxă Română, în perioada 20 aprilie – 27 aprilie 2020, a fost oferit un ajutor financiar şi material în cuantum de încă 2.278.396 lei. Rezultatul ajutorului concret oferit până în prezent la nivelul întregii Patriarhii, în cuantum de 14.876.474 lei, reflectă realismul creştin, solidaritatea şi generozitatea clerului şi credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române, care rămâne instituţia cea mai eficient implicată în sfera social-filantropică din România„, precizează Biroul de presă al Patriarhiei Române.

385 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =