Caută
Close this search box.

Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat perfect sănătos

Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tătic. Logodnica lui, Carrie Symonds, a născut, în această dimineață, un băiețel perfect sănătos.

Copilul lui Boris Johnson şi al lui Carrie Symonds s-a născut la un spital din Londra, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului, relatează CNN.

”Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiat sănătos la un spital din Londra în această dimineață. Atât mama cât și bebelușul sunt foarte bine”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că ”primul ministru și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice de la maternitatea din sistemul public de sănătate”.

Boris Johnson a fost diagnosticat cu COVID-19
Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spitalul St Thomas din Londra la începutul lunii aprilie, după ce a acuzat febră şi tuse persistente. Ba mai mult, el a fost transferat la terapie intensivă, unde a primit oxigen, dar nu a fost conectat la un aparat de ventilaţie. Zilele trecute, însă, el a fost externat, iar starea lui de sănătate este bună în aceste momente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri