Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu, nouă minciună despre Iohannis: ştia că vine pandemia!

tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu rostogoleşte pe Internet informaţii publicate de Press TV şi Times of Israel, preluate într-un articol scris de Sorin Roşca Stănescu.

Şeful ALDE susţine că preşedintele Iohannis ştia încă din luna noiembrie despre venirea pandemiei şi nu a făcut nimic.

„Dacă sunt adevărate informaţiile care au bubuit în Israel zilele trecute, după ce au fost lansate de Channel 12, rezultă că preşedintele Klaus Iohannis a ştiut din timp de existenţa unei epidemii extrem de periculoase, care urma să se transforme în pandemie.

De când ar fi ştiut Iohannis? Staţi bine pe scaun. Şi spălaţi-vă pe faţă. Din prima săptămână a lunii noiembrie 2019”, susţine Roşca Stănescu, într-un articol publicat pe inpolitics.ro.

„Serviciile americane de intelligence, conform presei israeliene, care prezintă şi documente în acest sens, ar fi informat Israelul şi rând pe rând toţi partenerii NATO, inclusiv România, asupra epidemiei declanşate în China la Wuhan. Cândva, spre sfârşitul lunii ianuarie 2020, deci cu o întârziere de peste două luni şi jumătate, întrebat fiind de un jurnalist, Klaus Iohannis a calificat epidemia drept o ştire oarecare de presă. E strigător la cer!”, adaugă SRS.

Articolul a fost preluat de Călin Popescu Tăriceanu, care a decretat imediat: „Şi iată că se confirmă: EI ŞTIAU!!!”.

Dar cine sunt Press TV şi Times of Israel, cele două surse citate în articolul lui SRS? Press TV este un post de televiziune cu sediul central la Teheran, finanţat de Republica Islamică Iran, care emite în limbile engleză şi franceză.

Times of Israel este finanţată de miliardarul american Seth Klarman, ale cărui poziţii critice la adresa administraţiei Trump sunt de notorietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri