Caută
Close this search box.

Cătălin Cârstoiu, numit manager interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti

Prof. dr. Cătălin Florin Cârstoiu a fost numit, începând de marţi, în funcţia de manager interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru o perioadă de 6 luni.

Potrivit unui comunicat de presă, Ministerul Sănătăţii a aprobat încetarea contractului de management al medicului Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art. 19 din Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020.

„Conducerea Ministerului Sănătăţii a luat act şi a analizat propunerea Consiliului de administraţie al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) formulată în baza referatelor de control ale Direcţiei Control şi Integritate din cadrul ministerului din data de 21.03.2020, respectiv 21 04.2020. În acest context, conducerea MS a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr. Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art. 19 din Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020. Conducerea SUUB va fi asigurată de prof. dr. Cătălin Florin Cârstoiu, care a fost a numit începând de astăzi în funcţia de manager interimar al unităţii medicale, pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în comunicat.

Cătălin Florin Cârstoiu a asigurat conducerea unităţii sanitare de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri