Caută
Close this search box.

Ciolacu anunţă că sistemul STS a fost implementat. Parlamentul este total funcţional

marcel ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a fost implementat sistemul STS pentru şedinţele ţinute pe perioada stării de urgenţă, iar Parlamentul este „total funcţional” în acest moment.

„Eu am stat până acum la Parlament. Vreau să vă anunţ că sistemul STS a fost implementat, iar Parlamentul este total funcţional în acest moment. Nu mai există nici o discuţie”, a spus Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că toate partidele parlamentare, cu excepţia PNL, vor colabora în Parlament pentru a se lua măsuri în lupta în lupta cu coronavirusul.

„Am făcut acel apel la o întâlnire între toţi liderii de partide parlamentare. Toată lumea a răspuns acestui apel, cu toţii am făcut o videoconferinţă, am stat de vorbă despre această situaţie, că nu mai există nici un fel de colaborare între Guvern şi Parlament.

Domnul Orban este singurul lider de partid care a lipsit de la această videoconferinţă. Nu a fost nimeni din partea PNL.(…) Am stabilit să îi trimitem o scrisoare deschisă domnului prim ministru, să ia act că dorim o colaborare instituţională între Guvern şi Parlament semnată de către toţi liderii politici”, a menţionat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri