Caută
Close this search box.

Ciolacu, atac fără perdea la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman

ciolacu

Atac fără perdea și fără teamă de cuvinte dure al liderului PSD, Marcel Ciolacu, la adresa liderului deputaților PNL, Florin Roman.

„Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe! În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat mai scrie că primarii PSD și președinții de CJ din mai multe județe au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție.

„Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde! Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor! Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu testează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false! Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”, mai scrie Ciolacu.

Un răspuns

  1. Ba ciolacule, daca pentru tine unii sunt neispraviti , tu esti ispravit de mult ba ciumatule. Nu stiu ce dracu mai cautati printre oameni, voi scatofagilor, membrii ai ciumei rosii, imensul blestem pe capul romanilor. De 75 de ani ne mancati zilele, otravindu-ne viata, cu a voastra doctrina nenorocita. Cati cetateni ati omorat, din anul 1945 pana in prezent, in numele binelui pe care l-ati pretextat ca il faceti poporului roman, stii cati ? si nu erau oameni de nimic asa cum ati adus voi, ciuma rosie, in parlametul tarii asteaia ? Agramati, sfertodocti, inculti care nu au stiut sa-si citeasca juramantul depus la investirea de parlamentar. Ati auzit de unul numit iliescu marele criminal al romanilor, nemai vorbind de oamenii de mare valoare ai neamului ucisi prin temnitele comuniste de catre predecesorii vostrii si asta tot in numele binelui pentru romani. Dar de talharul asta la drumul mare numit dragnea, care a vrut sa va fie baci pana la moarte, etc., etc., etc., ati auzit, ai ?Si acum nici usturoi nu ati mancat nici gura nu va pute, nerusinatilor. In locul vostru as intra in pamant de rusine, dar voi nu stiti ce este rusinea. Si va rabda pamantul asta saracul de el, va rabda. De v-ar mai rabda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri