Caută
Close this search box.

Cîţu, atac dur: Cei care joacă poker cu sănătatea românilor sunt nişte criminali

Mi se pare de-a dreptul criminal că există politicieni români precum Ponta, Ciolacu şi Tăriceanu care nu vor să voteze decretul de prelungire a stării de urgenţă şi nu vom răspunde acestui şantaj al celor care vor să joace poker cu sănătatea românilor, a declarat luni seara ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, la Digi24.

„Pe primul loc este sănătatea românilor. Mi se pare de-a dreptul criminal că există politicieni români, Ponta, Ciolacu şi Tăriceanu care nu vor să voteze decretul de prelungire a stării de urgenţă pe care îl va propune domnul preşedinte (preşedintele României, Klaus Iohannis, n.r.).

Sănătatea românilor este mult mai importantă. Guvernul României nu negociază sănătatea românilor. Nu vom răspunde acestui şantaj, nu vom răspunde celor care vor să joace poker cu sănătatea românilor. (…)

Este o situaţie dificilă pentru că al doilea lucru important este sănătatea economiei şi suntem într-o situaţie aproape imposibilă. Să îi ţinem pe oameni în casă pentru că vrem să fie sănătoşi şi în acelaşi timp să funcţioneze economia.

Cred că până acum am reuşit şi vom face acest lucru în continuare. Cei care joacă poker cu sănătatea românilor sunt nişte criminali”, a afirmat ministrul Finanţelor, citat de Agerpres.

Ciolacu, Ponta, Tăriceanu și Kelemen pun condiţii Guvernului pentru a vota starea de urgenţă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că prelungirea stării de urgenţă fără o minimă garanţie că vor fi luate măsurile „corecte şi necesare” pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o „inconştienţă totală”.

„PSD înţelege pe deplin nevoia de a nu pune sub nicio formă în pericol sănătatea oamenilor! În acelaşi timp însă, cred că toţi românii aşteaptă o perspectivă clară de la preşedintele Iohannis şi de la Guvern. Nu vom fi de acord să avem încă o lună pierdută pentru cetăţeni şi pentru economie”, a afirmat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri