Caută
Close this search box.

Coronavirus România: Arterele de circulaţie, străzile şi trotuarele din Baia Mare, dezinfectate zilnic

Toate arterele de circulaţie, străzile şi trotuarele din municipiul Baia Mare sunt dezinfectate zilnic, a precizat, miercuri, presei, directorul societăţii de salubrizare locală, Drusal, Mihai Apan.

Zilnic se execută lucrări de curăţenie şi dezinfecţie pe principalele bulevarde din municipiul Baia Mare, dar şi în toate cartierele. Acum, folosim hipoclorit şi detergenţi. Din păcate lipsa unei soluţii mult mai concentrate de dezinfecţie, pe care să o putem folosi la scară industrială, ne încurcă în acest moment. Primăria a garantat că vom primi această soluţie în perioada imediat următoare„, a spus Mihai Apan.

Lucrătorii Drusal dezinfectează inclusiv gangurile blocurilor de locuinţe sau spaţiile dintre blocuri, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, toate maşinile şi echipamentele utilizate la transportul gunoiului menajer, dar şi maşinile care participă la operaţiunile de dezinfecţie zilnică sunt curăţate şi dezinfectate după fiecare cursă efectuată în teren.

Directorul Drusal Baia Mare a mai precizat că gunoaiele menajere din centrele de carantinare sunt preluate de o firmă specializată care le incinerează.

Foto: ziarmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri