Caută
Close this search box.

Cozmin Guşă susţine că pentru incendiul din Colectiv sunt „vinovaţi ofiţeri din Statul Paralel”

cozmin guşă

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea Plus, a declarat că statul paralel s-a aflat la originea incendiului din clubul Colectiv. Afirmaţiile sale vin la două zile după ce Dan Puric i-a făcut haimanale pe tinerii de la Colectiv, într-o emisiune de la Realitatea Plus.

Într-o postare în care se răfuieşte cu jurnalistul Mircea Marian, Guşă susţine că în spatele incendiului de la colectiv s-au aflat „ofiţeri superiori din statul paralel”.

„Reamintesc aici că am fost singurul comentator la momentul dramei, care a solicitat public, LA REALITATEA TV, soluţii de salvare în afara ţării pentru cei arşi, iar apoi am discutat despre ‘subteranele’ acelei drame, care indicau vinovaţii în zona ofiţerilor superiori din Statul Paralel”, a scris Guşă, pe Facebook.

Deşi acuză securiştii că au dat foc clubului, Cozmin Guşă îşi declară admiraţia, în aceeaşi postare, pentru fostul şef al Securităţii comuniste, Iulian Vlad.

„De câte ori tu sau alţii veţi mai scrie despre legătura mea cu generalul Iulian Vlad, să reţineţi că pentru mine nu a fost doar un prieten timp de cca 20 de ani, dar îl consider un patriot român, iar această concluzie am căpătat-o în urma unor cercetări aprofundate”, a scris Guşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri