Caută
Close this search box.

CTP, aşa cum rar l-aţi văzut: Am și eu o pisică. Am trimis-o în izolare VIDEO

CTP, în această seară, a râs cu lacrimi, invitat fiind în studioul Digi24. Gazetarul ne-a oferit o ipostază în care rareori îl vedem, după ce a vizionat un filmuleţ care este viral pe Internet.

Cristian Tudor Popescu: (Râde în hohote) Deci, nu pot să mă stăpânesc. Bietul mâţ se uită… Hopaaa! Ceea ce mă face să râd este viteza de execuție extraordinară a felinei… E o reacție foarte inteligentă a pisicului. Știți de ce? Pentru că tocmai s-au îmbolnăvit două pisici în America, acum, de la stăpânii lor (…)

Știu cum reacționează o pisică. Pisicul ăsta seamănă cu pisica mea. Am o pisică, asemănătoare cu asta… A mea e mai frumoasă.

Și are astfel de reacții. Are o viteză de execuție uriașă… E antrenată de mine, de mică. Am antrenat-o să mă muște, să sară, tot ce trebuie. Am vrut să o fac o pisică luptătoare și am reușit.

Dar acum e în izolare. Am trimis-o la țară, pentru că mi-a fost frică să nu o infectez. Eu pe ea, nu ea pe mine. Pentru că am văzut acum grija, în legătură cu virusul la animalele de companie…

Am văzut repetată această idee – „stați liniștiți că nu s-a demonstrat că poate să treacă virusul de la animal la om”.

Păi, nu sunt liniștit! Că nu se vorbește despre faptul că eu pot să îmi infectez pisica și s-o omor. Asta de ce nu se spune? Că sunt animale?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri