Caută
Close this search box.

CTP spune că Streinu Cercel se crede managerul României şi vorbeşte ca Dragnea

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că Adrian Streinu-Cercel se comportă nu ca un manager de spital, ci ca managerul României. „Afirmaţiile lui Streinu-Cercel sunt de tip Dragnea. Se consideră un specialist nu european, ci interplanetar”, a spus CTP.

CTP a spus că nu contestă calitatea profesională a lui Adrian Streinu-Cercel, ci „ideile pe care le are domnia sa”.

„Eu nu sunt medic, cu atât mai puţin nu sunt infecţionist şi nu pot să apreciez performanţa profesională a domnului Streinu Cercel. Manager? Unde este manager? Nu este, domne! Este managerul României. Ce, se comportă ca un manager de spital? Uitaţi-vă la ideile pe care le are domnia sa”, a declarat CTP, la Digi 24.

„Ce spunea aseară? Spunea că la început s-au lăsat să intre cu zecile de mii, că nu s-au închis graniţele, pentru că nu dădea bine la Europa. Ce treabă avem noi cu Europa? Asta a afirmat domnul Streinu-Cercel. Asta este o afirmaţie de tip Dragnea a domnului Streinu-Cercel, pe care o face în calitate de manager nu al României, ci al Spitalului Balş. De ce face asemenea afirmaţii grave?”, a adăugat CTP.

„Apoi, are legături cu organismele medicale din Europa. Are colegi acolo, cum poate să spună aşa ceva? Că Europa nu este interesată de România, că noi trebuia să închidem graniţele. El se consideră un specialist nu european, ci interplanetar”, a subliniat CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri