Caută
Close this search box.

Daniel Ghiță este în doliu. Una din cele mai dragi ființe a plecat…

Sărbătorile Pascale vor fi de acum de tristă amintire pentru Daniel Ghiță, întrucât una dintre persoanele cele mai dragi sufletului său a încetat din viață în Săptămâna Patimilor, perioadă premergătoare zilei care marchează Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este vorba despre bunica sa, femeia care i-a insuflat încă de la o vârstă fragedă valorile creștine și dragostea față de Dumnezeu.

Anunțul a fost făcut chiar de luptătorul român, prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare. Totodată, acesta le-a mulțumit tuturor celor care „au făcut posibil ca Mamaie să fie înmormântată crestinește!”.

„A murit Bunica mea, Mărioara de la Însurăței- Brăila. Toată viața m-a educat cu credință și îmi repeta, să nu fac nimic fără Dumnezeu! Aceste cuvinte sunt tatuate pe mâna mea : Nihil Sine Deo! Toată viața mea l-am simțit pe Dumnezeu în inima mea și la greu îmi arată drumul!

Mulțumesc tuturor care au făcut totul posibil ca Mamaie să fie înmormântată crestineste! ?❤️ Dumnezeu să te odihnească, Bunica mea, dragă! Nu te voi uita niciodată! ❤️

Rămân creștin ortodox până la moarte! Credință ne-a ținut uniți de 2000 de ani și o sa ne țină pe vesnicie! Nihil Sine Deo”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de Facebook. Întristați de această veste venită chiar înaintea Paștelui, prietenii i-au transmis nenumărate mesaje de condoleanțe și încurajări, în încercarea de a-i alina durerea în aceste momente dificile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri