Caută
Close this search box.

Directoarea executivă a ANM şi soţul ei, internaţi pentru infecție cu coronavirus

Directoarea executivă a ANM a anunțat instituția, pe 21 aprilie, că ea și soțul ei sunt internaţi pentru infecție cu coronavirus, susține directorul general Elena Mateescu într-un interviu pentru Libertatea. Un angajat a acuzat-o pe Florinela Georgescu că ar fi încercat să mușamalizeze faptul că soțul său a fost confirmat cu COVID-19.

„Colega mea nu a mai venit la serviciu de două săptămâni, de când a intrat în concediu de odihnă. Pe 21 aprilie a sunat și ne-a spus că trebuie să intre în concediu medical, deoarece ea și soțul său sunt spitalizați pentru infecție cu noul coronavirus”, a declarat Mateescu, care a mai precizat că Florinela Georgescu „este bine, stabilă”.

Întrebată dacă directoarea științifică a ANM nu s-a mai prezentat la birou de două săptămâni, Elena Mateescu a răspuns:

„Exact. Din momentul în care ne-a anunțat că este pacient COVID am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, s-a făcut anchetă epidemiologică, s-a făcut dezinfecție.

Elena Mateescu, directoarea generală a ANM, a infirmat posibilitatea ca anumiți angajați ai instituției să se afle în izolare sau carantină, potrivit B1 TV.

„Nimeni nu este suspect, nimeni nu este la izolare, nimeni nu este bolnav. Singurul caz este cel al Florinelei Georgescu.

FOTO: Antena3

Sunt foarte deschisă și corectă. În momentul în care a fost testată pozitiv, colega noastră avea deja o săptămână de când nu mai venise la muncă”, a adăugat Mateescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri