Mihai Mironică, unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi din România, trece prin clipe grele, după ce, în urmă cu două zile, tatăl său a decedat. Acesta s-a luptat vreme îndelungată cu o afecțiune teribilă care l-a ţinut la pat.

„Mi-a murit tatăl după o suferință îngrozitoare de 7 ani în care a fost paralizat. Niciodată n-am îndrăznit măcar să mă gândesc la un transfer la București cu elicopterul. Pentru asta îți trebuie un tupeu de borfaș, de șpăgar, de nomenclaturist indiferent de epocă, de prea jmeker pentru cele lumești.”, a scris îndrăgitul comentator pe Facebook, făcând aluzie la politicienii şi alte persoane publice care abuzează de funcţia sau statutul lor pentru a obţine beneficii nemeritate.

Anunţul comentatorului de la Pro TV și Sport.ro, Mihai Mironică, a strâns numeroase comentarii în care urmăritorii îi transmiteau condoleanţe, vineri postarea având peste 400 de astfel de comentarii. Magna News este alături de Mihai Mironică în greaua pierdere suferită, transmiâîndu-i acestuia cele mai sincere condoleanțe.

332 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =