Caută
Close this search box.

Dragnea stă în puşcărie şi câştigă bani grei de la stat, centru de carantină

liviu dragnea

Hotelul Turris din Turnu Măgurele (Teleorman), deţinut de familia Dragnea, a fost transformat în centru de carantină pentru persoanele venite din zonele roşii ale lumii.

Contractul a fost atribuit de Primăria Turnu Măgurele, condusă de Dănuţ Cuclea, un apropiat al lui Liviu Dragnea. Surse locale afirmă că preţul unei camere a crescut brusc de la 150 de lei/noapte, la 400 de lei/noapte.

„Sursele noastre spun că Primăria Turnu Măgurele ar fi semnat un contract cu o firmă cu sediul în comună Liţa, unde are sediul şi compania Teldrum. Deci nici în vreme de pandemie nu se fură discret şi protagoniştii nu se mai străduiesc să-şi ascundă legăturile. Din păcate, contractul cu Hotelul Turris nu este pus la dispoziţia publicului larg.

În mod normal, în timpuri liniştite, o noapte la Turris costă 150 de lei. Contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabileşte că tariful pe cazare se ridică, mai nou, la 230 lei, la care se adaugă 70 lei pe zi masa carantinatilor. Asta în condiţiile în care vorbim totuşi despre o situaţie de urgenţă, care presupune solidaritate, nu furat de la stat într-o veselie.

Hotelul Turris a devenit centru de carantină pe data de 5 aprilie şi are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele roşii ale lumii. Un calcul simplu (14 zile pentru 130 de persoane la 300 lei/ziua) lasă să se întrevadă o sumă frumoasă de-a dreptul. Şi uite aşa, cu tot guvernul liberal şi cu toată grija pentru banul public, din pandemia asta tot ai lui Dragnea câştiga.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, Stelian Cristea, în acest moment primăria din Turnu Măgurele a încheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune că suma în schimbul căreia operatorul economic îi va caza pe romanii întorşi din străinătate nu a fost comunicată încă public. Surse din Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă susţin că, de fapt, preţul cazării a urcat de la 150 la 400 de lei pe noapte”, scrie Liber în Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri