Este singură, oficial, din 2014, de când a divorţat de cel de-al doilea soţ şi se pare că nu mai este atrasă de căsătorie, deși este una dintre cele mai frumoase femei din România. Drama prin care Oana Cuzino a trecut acum câţiva ani este una foarte dureroasă.

Totul a început la sfârşitul anilor ’90 când Mircea Stănescu şi frumoasa jurnalistă s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit când Mircea a făcut pasul spre politica, fiind consilier pentru doi prim-ministri. Din nefericire, mariajul celor doi s-a destrămat rapid.

La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. Acesta urma să fie audiat pe 12 ianuarie. Trecut printr-un divorț dureros, și apăsat de faptul că a curmat o viață, Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor pe data de 5 ianuarie 2009, la nouă zile după accident. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Bărbatul avea 39 de ani.

Oana Cuzino și-a refcut viața alături de afaceristul Yoav Shtern, cu care a făcut și o fetiță, Naomi. Prezentatoarea TV s-a despărțit însă de soțul ei după un mariaj de 12 ani. Divorțul a fost făcut fără prea mult tam-tam, iar afaceristul în vârstă de 67 de ani a rămas în relații bune cu fosta sa soție și cu fiica lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.