Caută
Close this search box.

DRAMĂ IMENSĂ. A murit din cauza noului virus, la o săptămână după ce a născut

O femeie din Marea Britanie a murit la o săptămână, după ce a născut, din cauza infectării cu noul virus.

Femeia în vârstă de 37 de ani a născut o fetiță, al treilea copil al său și a murit la scurt timp după aceea, transmite The Sun.

Partenerul său, care a fost confirmat și el pozitiv cu coronavirus, a declarat că el este sănătos și a adăugat că deși femeia suferea de diabet, a urmat toate regulile pentru a se lupta cu noul virus.

În urmă cu câteva săptămâni, a postat o fotografie pe contul său de Facebook din timpul ecografiei cu mesajul: „Am o stare de anxietate când mă gândesc că o să vină pe lume în acest haos.”

În spitalele din Marea Britanie s-au înregistrat vineri 847 noi decese provocate de noul coronavirus, cifră apropiată de cea de joi, când au fost 861 de decese, numărul total al deceselor consemnate oficial ajungând în această ţară la 14.576, transmite AFP.

În acelaşi timp, numărul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns vineri la 108.692, cu 5.599 mai multe faţă de ziua precedentă, conform datelor Ministerului britanic al Sănătăţii, care joi arătau 4.617 noi cazuri faţă de miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri