Caută
Close this search box.

După două săptămâni, Kim Jong-un ar fi transmis un mesaj. Ultima fotografie oficială cu liderul nord-coreean

Presa oficială de la Phenian a publicat un mesaj pe care i-l atribuie lui Kim Jong-un, fiind pentru prima dată când îi menționează numele, după două săptămâni.

Luni, 27 aprilie, pe site-ul agenției oficiale din Coreea de Nord – Korean Central News Agency a fost publicat un mesaj pe care liderul suprem de la Phenian i l-ar fi trimis lui Cyril Ramaphosa, președintele Republicii Africa de Sud.

Kim Jong-un a transmis un mesaj „guvernului și oamenilor din Republica Africa de Sud în numele guvernului și oamenilor din Republica Populară Coreeană, de Ziua Libertății, sărbătoarea națională a oamenilor din Africa de Sud”.

Pe site-ul agenției, ultimele fotografii oficiale cu liderul de la Phenian sunt de pe 12 aprilie 2020, potrivit Digi24.

Ultima dată, Kim Jong-un a fost văzut în public la 11 aprilie, la o ședință de partid, iar speculațiile pe marginea unei probleme grave de sănătate pe care ar avea-o au apărut după ce a lipsit de la cea mai mare sărbătoare a țării – celebrarea, la 15 aprilie, a nașterii bunicului său, Kim Ir Sen.

Un tren care i-ar aparţine lui Kim Jong Un, reperat într-un oraş de coastă

Unele surse dau de înţeles că el s-ar fi autoizolat, pe fondul pandemiei de coronavirus, într-o staţiune balneară de lux din estul ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri