Caută
Close this search box.

E demonstrat științific. Câte calorii consumi la o partidă de amor

Oricât de surprinzător ar părea se pare că partidele de amor au și alte beneficii pe lângă plăcere. Te-ai întrebat vreodată câte calorii consumă după o partidă de amor cu partenerul?

Un studiu realizat recent arată faptul că efortul pe care îl depunem în timpul momentelor fierbinți din dormitor este benefic pentru organism, fiindcă ajută nu doar la eliberarea endorfinei (hormonul „fericirii”), ci și la îmbunătățirea sănătății inimii.

Motivul este unul cât se poate de evident. Cercetătorii au ajuns la concluzia că o partidă de amor intens, de jumătate de oră, duce la arderea a 150 de calorii, echivalentul unui sfert de oră de alergat!

O altă curiozitate legată de caloriile consumate într-o partidă de sex este legată de faptul că femeile ard mai puține grăsimi decât bărbații.

Câte calorii consumi după o partidă de amor cu partenerul

Cineva a făcut un calcul și a scos la iveală că două episoade amoroase pe săptămână te fac să slăbești aproximativ un kilogram pe an!

Tocmai de aceea, mulți oameni de știință susțin că putem considera sexul drept un exercițiu fizic.

Dacă vrei să arzi mai multe calorii, atunci tot ce ai de făcut este să prelungești timpul petrecut în dormitor cu partenerul și să nu vă rezumați la aceeași poziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri