Caută
Close this search box.

Fabrică de confecții din Caracal, închisă după ce mai mulți angajați au fost confirmați cu COVID-19

corornavirus

O fabrică de confecţii din Caracal a fost închisă, sâmbătă, după ce opt angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19. 80 de persoane au fost trimise în izolare la domiciliu, iar cei opt angajați confirmați sunt internați în spital.

Potrivit autorităţilor locale, citate de Mediafax, șapte dintre angajaţii fabricii au fost confirmaţi, sâmbătă, cu noul coronavirus. Aceştia au intrat în contact direct cu o altă salariată a fabricii care a fost internată joi în spital cu diagnosticul de infecție cu COVID-19.

În urma anchetei epidemiologice începute după confirmarea primului caz, opt persoane au prezentat simptome ale infecţiei cu noul coronavirus şi au fost testate, un rezultat fiind negativ.

„Cele șapte persoane confirmate pozitiv prezintă semne clinice de boală uşoare şi moderate, respectiv: disfagie, rinoree și tuse, fiind internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au anunțat reprezentanţii Prefecturii Olt.

Fabrica a fost închisă, iar restul angajaţilor trebuie să stea în izolare la domiciliu. Fabrica are în total 88 de angajați.

„În cazul apariţiei semnelor specifice de boală, persoanele izolate la domiciliu vor fi investigate şi testate, conform Metodologiei de supraveghere a infectiei umane cu noul coronavirus”, a mai transmis Prefectura Olt.

Poliţiştii vor verifica dacă angajaţii respectă măsura izolării la domiciliu.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri