Caută
Close this search box.

Familiile Alexandrei și Luizei, lacrimi de bucurie. Vestea care răstoarnă totul la Caracal

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu au vărsat lacrimi de bucurie zilele acestea, după ce cazul Caracal a luat o turnură neașteptată! Gheorghe Dincă și-a schimbat radical declarațiile și a dat peste cap întreaga anchetă a procurorilor atunci când a spus că nu le-a omorât pe cele două fete și că a fost forțat să declara acest lucru. Și nu că luăm de bun tot ce declară acest Dincă (nici pe departe!), dar de data aceasta s-ar putea chiar să fie așa cum spune.

Cele două mame au susținut în tot acest timp că fetele lor nu sunt moarte și le-a cerut oamenilor legii să continue să le caute pe cele două fete. Anchetatorii au acum un motiv în plus să le caute pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că Gheorghe Dincă a fost forțat să recunoască fapte care nu sunt adevărate. Drept urmare, Dincă cere acum retrimiterea dosarului la Parchet. Familia Alexandrei Măceșanu a trăit mereu cu speranța că fata lor nu a fost ucisă și este în viață și trebuie salvată.

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Alexandru Cumpănașu se teme ca Gheorghe Dincă să nu fie omorât în închisoare
Vestea schimbării declarațiilor a venit ca un cadou neașteptat și pentru Alexandru Cumpănașu, care și-a aniversat ziua de naștere și care a spus că a fost cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi. Alexandru Cumpănașu spune că Dincă a recunoscut ceea ce i s-a dictat, ceea ce înseamnă că există o nouă speranță că fetele sunt în viață. Mai mult, acum Alexandru Cumpănașu se teme pentru viața lui Gheorghe Dincă, scrie impact.ro.

„Încă un motiv de bucurie de ziua mea: DINCĂ a recunoscut TOT‼ Nu doar ce s-a spus acum public‼ (…) Dinca a recunoscut că nu a omorat pe Alexandra și pe Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Si multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVĂRUL curând‼ Pe 3 aprilie este primul termen al procesului amânat‼”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri