Caută
Close this search box.

FCSB a driblat ordonanțele militare? Ce riscă jucătorii și clubul

Oficialii de la FCSB au decis, ân plină pandemie, să-i lase pe jucători să se antreneze la Berceni.

Jucătorii de la FCSB s-au reunit, ieri, la baza din comuna Berceni, pentru a se antrena. Deși nu aveau voie să facă această ieșire, regulile ordonanțelor militare au fost încălcate. Bogdan Argeș Vintilă și Meme Stoica au insistat pe lângă Gigi Becali să le dea voie fotbaliștilor să se pregătească, iar finanțatorul a cedat.

„La cererea jucătorilor, FCSB le-a pus acestora la dispoziție terenurile pentru a se pregăti în grupuri de câte trei. Aceștia au fost supervizați de Bogdan Vintilă și de colegii săi din staff-ul tehnic, menținând o distanță sigură unii față de ceilalți. Fotbaliștii s-au pregătit pe cinci terenuri de antrenament”, explică oficialii „roș-albaștrilor” pe pagina de Facebook.

O poză publicată de prosport.ro arată însă că regulile nu au fost respectate. Acum, clubul riscă să fie amendat cu o amendă de până la 70.000 de lei. Dacă jucătorii s-au strâns individual, vor primi sancțiuni cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, anunță gsp.ro.

„E prima dată când aflu această informație. Pe mine sau pe Vali Argăseală nu ne-a căutat nimeni de la Poliție. Le-am și spus, încă de duminică seară, să facem totul ca la carte. Să se antreneze câte 3 maximum, dar Bogdan Vintilă (nr în foto) știe cel mai bine cum să respecte distanța socială. În România te poți aștepta la orice, dar vă spun că noi nu am încălcat deloc ordonanța militară. Nu eram nebuni să ne băgăm jucătorii în belele pentru câteva zile în plus. FCSB nu e singura echipă care a început pregătirile pe teren”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri