Caută
Close this search box.

FOTO. Cine e românul care a murit în Germania la cules de sparanghel! De ce ridică autoritățile din umeri

comisia sparanghelul

El este românul care a murit în Germania la cules de sparanghel! Bărbatul, domiciliat în localitatea Solca din județul Suceava s-a stins din viață la începutul weekendului. Soţia acestuia, care lucra alături de el la fermă, a fost sfătuită să nu iasă din camera în care este cazată.

E vorba de suceveanul Nicolae Bahan, care avea 54 de ani. A plecat pentru o viață mai bună în Germania și s-a angajat alături de consoarta lui într-o fermă din Germania.

Aici trebuia să culeagă și să sorteze sparanghel. Erau deja de trei săptămâni printre nemți, angajatorul lor fiind o fermă agricolă situată la 40 de kilometri de oraşul Freiburg.

Silvia Bahan, soţia victimei, spune că medicii legişti nici măcar nu s-au pronunţat cu privire la cauza decesului. Se întâmplă lucrul acesta pentru că în Germania nu se lucrează fiind Paştele Catolic.

Femeia crede că soţul ei a murit „de inimă”. ”În Germania, nu se lucrează pentru că e Paştele. Marţi, mi s-a spus că voi şti cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă.

Acum mi s-a spus să stau în cameră şi să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore şi a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă.

Şi firma unde am lucrat cu soţul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a declarat Silvia Bahan pentru Monitorul de Suceava.

Femeia a ținut să precizeze că atât ea, cât și soțul ei, decedat între timp, nu erau infectaţi cu noul coronavirus. Mai mult de atât, Silvia Bahan a transmis că nu are probleme medicale, şi nici simptome de boală.

Cu toate acestea, speriați de evoluția pandemiei în întreaga lume, nemții au sfătuit-o să nu mai meargă la muncă, ci să rămână în camera în care este cazată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri