Caută
Close this search box.

Fratele ambasadorului României în Franța, Luca Niculescu, infectat cu COVID-19. Petre Niculescu este asistent medical la „Victor Babeș”

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, a anunțat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că fratele său, Petre Niculescu, asistent medical la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, se numără printre cadrele medicale infectate cu COVID-19.

Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alaturi de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19. A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios. Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință : să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «pacienții lui»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri