Un caz cu totul ieșit din comun s-a produs săptămâna trecută la spitalul Bagdasar Arseni, acolo unde o femeie a ajuns să fie internată pentru CÎTEVA ORE din graba celor de pe Ambulanță, dar și a neînțelegerilor cu cei de la unitatea medicală. Cazul a fost adus la cunoștință reporterilor Fanatik de însăși fiica pacientei, care a povestit prin ceea ce a trecut mama ei din cauza neglijenței medicilor.

Gabriela Groza a relatat cum mama ei a fost dusă la spitalul Bagdasar Arseni: „I s-a făcut rău mamei: dureri de la inimă în jos spre coastă, o înțepa inima, avea frisoare ca un fel de preinfarct, să zic așa, când era la muncă. Colegii au chemat salvarea. Au venit cei de la SMURD și i-au zis că are un junghi intercostal și atât. Au întrebat-o dacă vrea să meargă la spital și i-am zis eu să mergem la Bagdasar.”

Apoi, INCREDIBIL! Femeia a fost internată alături de suspecții de coronavirus: „Am ajuns acolo, au luat-o și ce crezi: au băgat-o în salon cu suspecții de coronavirus. Ținând cont că ea NU AVEA NICIUN SIMPTOM DE CORONA și avea febra 36.”

„Pe pat era doar mușamaua aia, medicii se plimbau de la un pacient la altul și normal, era și ea acolo, veneau și la ea. Ăia tușeau rău pe acolo, unul chiar zicea că nevastă-sa a fost plecată și se află în izolare”, ne-a mai povestit Gabriela.

Gabriela a mai povestit că mama ei s-a întors acasă după câteva ore, de teamă să nu contacteze la rândul ei virusul, deși „asistentele n-o lăsau să plece din salonul acela”. După care tânăra a vrut să facă dreptate mamei sale:

„Am dat telefon după ce am ajuns acasă și am sunat să fac plângere la spital. Mi-au dat să vorbesc direct cu doctorul de la Unitatea de Primiri Urgențe, care mi-a spus că mama a fost băgată acolo pentru că avea simptome. L-am întrebat cine i-a spus acest lucru și mi-a raspuns că cei de pe salvare.”

Evident că scuze de doi lei se pot găsi oricând. Nici vorbă să fi spus cei de la salvare ața ceva. De unde se vede cum, chiar la un caz simplu, haosul domnește la ”Bagdasar-Arseni”! Iar gestul de a duce o femeie sănătoasă într-un salon cu suspecți de coronavirus e unul de-a dreptul. criminal.

Cu toate acestea, Gabriela ne-a spus că pe ambulanță nu i s-a luat mamei sale temperatura, întrucât medicii nici nu aveau termometru. De asemenea, în orele petrecute la Spital, nu i s-a făcut niciun test pentru a se verifica dacă suferă de noul coronavirus, asta deși ar fi fost suspectă de această boală după raportul greșit al ambulanțierilor.

Situația aceasta se aseamănă cu cea a Oanei Stamate, asistent medical care a povestit tot pentru Fanatik cum a cerut ambulanțierilor să i se facă un test de coronavirus, dar nu a primit un răspuns în acest sens și a fost invitată să stea în casă.

Din fericire, mama Gabrielei este într-o stare bună de sănătate, la câteva zile după ce a vizitat fără voia ei și fără să fie necesar, prima linie a frontului contra covid-19.

586 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here