Caută
Close this search box.

În Connecticut, un bebeluş de şase săptămâni cu Covid-19 a murit

Un bebeluş de şase săptămâni a murit în statul american Connecticut din cauza complicaţiilor legate de COVID-19, una dintre cele mai tinere victime ale acestei boli, a anunţat miercuri guvernatorul Ned Lamont, informează EFE.

„Astăzi (miercuri – n.r.), cu adâncă tristeţe, putem confirma primul deces pediatric în Connecticut având legătură cu #COVID19. Un nou-născut de şase săptămâni din regiunea Hartford a fost transportat la spital fără semne vitale la sfârşitul săptămânii trecute şi nu a mai putut fi salvat”, a informat guvernatorul din Connecticut pe contul său de Twitter. Lamont a explicat, în mai multe postări, că testele au confirmat că bebeluşul avea COVID-19.

Potrivit Agerpres, guvernatorul statului Connecticut a reamintit că noul coronavirus este un virus care „îi atacă fără milă pe cei mai fragili” şi a insistat pe importanţa autoizolării şi a limitării contactului cu alte persoane.

SUA au depăşit miercuri pragul de 200.000 de cazuri de contagiere cu coronavirus, statul Connecticut ocupând poziţia a 13-lea la nivelul teritoriului american în ceea ce priveşte contagierile, cu 3.557 de cazuri şi 85 de decese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri