Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache, realizator TVR, vorbeşte, Ciolacu rostogoleşte

ionuţ cristache

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat PNL că este principalul vinovat de decesele cauzate de COVID-19 întrucât acestea ar fi avut loc cu precădere în administraţiile PNL. Cu 24 de ore mai devreme, acest mesaj era lansat pe Facebook, de Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR.

„Realitatea este una singură: marile focare sunt la Suceava, la Arad, la Deva şi la Braşov. Nu poţi să ataci PSD când focarele sunt în administraţiile PNL. Aici nu mai vorbim de a cui este vina – vorbim foarte clar unde mor oameni. Aceşti oameni mor în primul rând în administraţiile PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Mesajul original a fost însă lansat de Ionuţ Cristache, cu 24 de ore mai devreme, pe pagina sa de Facebook, apoi a fost distribuit apoi masiv de activiştii PSD.

„Asta nu este o postare politică, e vorba strict despre date, e dacă vreţi o analiză strict statistică: Suceava – conducere PNL, Timişoara – conducere PNL, Deva-conducere PNL, ARAD-conducere PNL, Brasov-conducere PNL! Toate aceste oraşe(judeţe) au baroni galbeni! Bineînţeles, baronii cei mai răi şi cei mai ticăloşi sunt de la #ciumarosie, am convenit asta, am stabilit, am bătut-o-n cuie, e fixată, ştie toată lumea, da?! Dar cu ăştia ce facem? Că baronii galbeni au făcut numirile managerilor de spital, ei i-au girat, ei sunt ordonatorii de credite, ei sunt direct implicaţi în situaţia dată ca să nu zic vinovaţi?

Îşi face PNL o analiză internă zilele astea, cu ei va merge în continuare? Pe ei îi întreb ca ei au promis altfel de politică, fără baroni, pe baze meritocratice bla-bla?! Tot cu ăştia? Şi încă o chestiune, dacă în locul zonelor menţionate se întâmplau nenorocirile în, să luăm aşa aleatoriu: Craiova, Buzău, Teleorman, Neamţ, fiefuri roşii cum ar veni… nu mă întreb ce s-ar fi întâmplat! Vă zic direct, din experienţele noastre anterioare foarte recente, erau linşaţi PSD-istii! Lapidaţi! Aşa, linişte şi pace şi ‘toata lumea face tot posibilul să fie bine’!#MinunataTara”, a scris Cristache, pe Facebook.

Ionuţ Cristache, fost angajat la Antena 3, are acum cel mai mare salariu din TVR. Lunar, Ionuţ Cristache primeşte de la TVR un salariu brut de 36.550 de lei, adică în mână ia 26.377 de lei (aproximativ 5.650 de euro, anunţa Libertatea, în noiembrie 2018.

El câştigă aproape dublu faţă de fostul director al TVR, Irina Radu. Cristache i-a ameninţat apoi pe jurnaliştii de la Libertatea că îi dă în judecată pentru că ar fi încălcat regulamentul GDPR, dezvăluindu-i salariul obţinut din bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri