Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu îi acuză pe Iohannis şi Orban că sunt complet iresponsabili

liviu pleşoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu critică modalitatea în care PNL, Klaus Iohannis şi Ludovic Orban abordează criza Covid-19. Ce spune deputatul PSD:

„Iohannis, lasă aroganța! Uite aici inventarul acțiunilor tale și ale lui Orban pe timpul stării de urgență:

– V-ați lăudat cu depășirea recoltei de amenzi la hectar, în timp ce toate celelalte țări se laudă cu testarea masivă a populației!

– Îi amendați voios pe oameni pentru că nu se pricep să completeze niște formulare pe care tot voi le-ați schimbat deja de trei ori!

– În timp ce făceați bani din tonele de amenzi, în țară intrau sute de mii de oameni pe care nu îi testa NIMENI!

– Vă lăudați că ați „militarizat” spitalele din Suceava, în condițiile în care acolo e un dezastru absolut!

– În privința numărului de teste efectuate, suntem depășiți de țări precum: Bahrain, Vietnam, Azerbaidjan, Kazahstan, Malaezia!

– În timp ce primarul unei comune din Constanța a cumpărat deja sute de tablete cu SIM astfel încât toți copiii de acolo să poată învăța online, Anisie de la Educație doarme în papuci și așteaptă să plece carcalacul ca să poată intra iar ca apucata peste profesori!

– În timp ce voi vorbiți despre austeritate, continuați să pompați MILIARDE în armament cumpărat de unde a venit și șepcuța!

– V-a(ți) demisionat ministrul Sănătății în plină pandemie, dar voi vorbiți despre sancțiuni pentru medici în cazul în care demisionează pentru că îi trimiteți la luptă cu mâinile goale!

– În timp ce alte state implică inclusiv armata în livrarea la domiciliu a alimentelor și medicamentelor, voi nu faceți ABSOLUT NIMIC pentru a sprijini logistic transportul produselor de strictă necesitate comandate online!

– Ați anulat transparența cu privire la achiziții!

– Ați limitat absolut aberant informațiile transmise către jurnaliști!

– Vă plângeți că e greu să faceți rost acum de măști și combinezoane, dar acum două luni încă visați umed la anticipate și vă jucați iresponsabil cu țara în plină pandemie: „Uite Cîțu, nu e Cîțu”!

– Pozați în oameni preocupați, dar acum câteva săptămâni nu voiați în ruptul capului să închideți școlile și spuneați că „DEMITIZAȚI UN PIC BOALA”!

Sunteți complet IRESPONSABILI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri