Caută
Close this search box.

Lovitură de teatru în justiție. Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă lui Mario Iorgulescu

Lovitură de teatru în dosarul în care Parchetul a cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, fiul șefului L.P.F. Gino Iorgulescu, potrivit Gândul.

Cunoscutul avocat Cristian Ene a contestat decizia inițială a Tribunalului București, hotărâre prin care Mario era ”arestat” în lipsă, și a reușit să obțină la Curtea de Apel București anularea mandatului.

În urmă cu o lună, mai exact pe 5 martie 2020, judecătorii de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a luat în considerare faptul că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Expertizele au arătat că Mario a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Apărătorul său, maestrul Cristian Ene, a contestat decizia de la fond și, în urmă cu puțin timp, a reușit o mega-lovitură avocățească. El i-a convins pe judecătorii de la Curtea de Apel că emiterea mandatului de arestare a fost ilegală, așa încât mandatul a fost anulat, iar solicitarea Parchetului va fi rejudecată la Tribunalul București. Surse judiciare au mărturisit în exclusivitate pentru Gândul că motivul Curții de Apel a fost lipsa procedurii de citare.

Vă reamintim că pe 19 septembrie 2019, anchetatorii s-au deplasat la Spitalul Elias, Secţia ATI, unde Mario Iorgulescu era internat din data de 8 septembrie 2019, pentru aducerea la cunoştinţă a calităţii procesuale şi a acuzaţiilor, însă, dată fiind starea de sănătate critică a fiului preşedintelui LPF, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu era oportună.

2 răspunsuri

  1. si care-i bre ”lovitura de teatru”? ar fi fost asa daca ”Justitia” l-ar fi adus acasa, la bulau. este normalitatea justitiei romane!

  2. Ce sa mai spui?Daca esti pe bune cu cine trebuie nu trebuie sa respecti legea iar daca nu faci parte din „lumea buna” asteapta-te la orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri