Caută
Close this search box.

Lui Carmen Dan i s-a făcut milă de poliţiştii români

carmen dan

Senatorul PSD Carmen Dan, fost ministru de Interne în timpul Regimului Dragnea, sare şi ea să îl atace pe Marcel Vela în scandalul protocolului dintre MAI şi BOR. Ea sugerează că Vela ar trebui să fie cercetat pentru zădărnicirea răspândirii bolilor.

„Mai nou, lui Marcel Vela îi plac zvonurile! Păi atunci, dacă zvonurile conform cărora Marcel Ion Vela ar fi membru în Adunarea Naţională Bisericească sau în Consiliul Naţional Bisericesc sunt adevărate, motiv pentru care ar fi făcut acordul respectiv, vorbim de un lucru foarte grav (discriminare, zădărnicirea răspândirii bolilor, etc.)! Repet, doar dacă sunt adevărate. Dacă nu, vorbim de cu totul altceva. Şi nu e exces de zel. E altceva…

Sunt un om crescut în credinţa creştin-ortodoxă. Respect religia oricui şi cred cu tărie că pe cei mai mulţi ne face mai buni!

Ştiu că în aceste vremuri grele, înaintea celei mai mari sărbători creştineşti, fiecare preot, slujitor al Domnului, ar fi găsit posibilităţi că în fiecare casă să ajungă un strop din împărtăşania Sfintelui Paşti şi din Lumină vie a Învierii Domnului Iisus Hristos!

Altfel spus, mi-e milă de poliţiştii romani, de felul în care conducerea actuală a MAI alege să decredibilizeze uniforma. Păcat! În prima jumătate de oră de la marele anunţ de ieri s-a umplut internetul de poze, glume şi meme-uri la adresa poliţiştilor români. Trist!

Nu cred că îşi închipuie cineva că, atât Vela, cât şi Iohannis nu sunt într-o continuă campanie de imagine. Mai devreme sau mai târziu va fi sacrificat unul dintre ei. Cine oare? Sper doar să nu fie prea târziu pentru angajaţii MAI.

A, era să uit. Aia cu ‘primarii PSD care pregăteau diversiuni’… Oare în acordul respectiv nu e vreo anexă care să îi amintească ministrului Vela că nu e bine să minţi, mai ales în Săptămâna Mare?”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat miercuri că protocolul MAI-BOR este necesar întrucât primarii PSD urmau să îi incite pe credincioşi să nu respecte restricţiile şi să meargă cu forţa la biserici, încercând să provoace astfel o intervenţie în forţă a jandarmilor şi poliţiştilor. „Ca la 10 august”, a arătat Vela.

„Sâmbătă, cetăţeni din anumite partide vor să creeze diversiuni, să incite cetăţenii să asalteze bisericile. Urma să se creeze diversiuni gen 10 august. Credincioşi care ascultau de primarul pesedist, care să spun clar… Mulţi eroi politici încearcă să se folosească de acest eveniment pentru a câştiga puncte electorale.

Unii incitau credincioşii să asalteze bisericile. Se folosesc de acest eveniment sacru pentru a-şi crea imagine şi puncte. Pentru a evita aceste gânduri ale unor politicieni care sfătuiau credincioşii să asalteze bisericile, atunci am convenit cu BOR să găsim o cale de mijloc, astfel încât să se împlinească toate nevoile: oamenii să primească lumina, slujba să se facă de preot şi oamenii să o urmărească la televizor”, a declarat Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri