Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu vrea să dea Guvernul Orban jos prin moţiune şi să revină la putere

marcel ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lăsat de înţeles că, după expirarea stării de urgenţă, PSD va depune moţiune de cenzură pentru demiterea premierului Ludovic Orban.

„O moţiune de cenzură după ce se termină sau se relaxează aceasta pandemie. Dacă continuă cu această atitudine total nedemocratica, total incorectă, să te lauzi cu realizările administraţiilor locale şi pe urmă să nu-i bagi în seamă, să continue aceste suspiciuni majore în ceea ce priveşte achiziţiile făcute în această perioadă… ,dacă continuă aceste lucruri cred că avem…. se vede disponibilitatea unui dialog pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

Categoric, până la alegerile parlamentare, nu este altă variantă, în cazul în care acest guvern va pica, decât un guvern de uniune naţională”, a declarat Ciolacu într-un interviu pentru DC News.

Incitat de Bogdan Chirieac, care a spus că „problema fundamentală a României acum este primul-ministru, nici măcar guvernul liberal, avem mulţi miniştri liberali impecabili”, Ciolacu a răspuns „corect, aveţi dreptate ca întotdeauna”.

„Un grup minuscul. în vârf cu Orban, continuă acest joc politic de imagine, nu intră pe fondul problemei”, a acuzat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri