Caută
Close this search box.

Mărturiile unei doctorițe confirmat pozitiv: Cum se se simte o persoană infectată cu Covid-19

O doctoriță tânără, fără alte afecţiuni, a povestit că totul începe ca o răceală. Primele simptome ale COVID-19 au fost durere în gât, oboseală şi temperatură, agravându-se la circa două zile de la debutul bolii.

Cu siguranţă te-ai întrebat cum se simte COVID-ul? Ce simptome ai? Cum evoluează maladia? Un medic îţi explică pas cu pas simptomele pe care le-a avut.

„A început ca o răceală. Mă simţeam obosită şi mă strângea gâtul”, a explicat medicul Roxana Betea, care este infectată cu COVID-19 şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Deva.

Roxana este un medic tânăr, fără alte afecțiuni. Ea a povestit că şi-a dat seama repede că a luat virusul, având în vedere că lucra în Spitalul Judeţean Deva care deja avea cazuri confirmate de COVID-19.

Primele simptome le-a avut pe 28 martie, iar a doua zi a venit şi confirmarea: avea noul coronavirus. Au urmat două zile în care simptomele s-au agravat.

„Aveam febră, eu care nu am mai făcut temperatură de ani de zile. Începusem să şi tuşesc şi aveam o stare generală foarte proastă”, a mai povestit ea potrivit Mediafax.

Aceasta a povestit că parcă avea ceva fierbinte în gât şi o durea la fiecare înghiţitură. Starea proastă a durat cam trei, patru zile.

„Am trecut pe perfuzii imediat pentru a reduce temperatura. M-au ajutat perfuziile, pentru că am trecut destul de uşor peste perioadă proastă. Am fost norocoasă”, a spus Roxana Betea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri