Caută
Close this search box.

Medicii militari preiau conducerea Spitalului Judeţean Suceava

suceava

Spitalul Judeţean Suceava va fi condus începând de azi de trei medici militari. Aceştia vor fi detaşaţi la Spitalul Judeţean Suceava. pentru a conduce unitatea medicală.

Managerul şi directorul medical al spitalului judeţean din Suceava au anunţat că demisionează din funcţii. Directorul de îngrijiri ar urma să demisioneze şi el.

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Florin Filip, a fost numit în funcţie abia acum o săptămână. El a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean Suceava pe 25 martie, după ce managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost suspendat din funcţie.

În Suceava au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare în rândul medicilor. Este vorba de 43 medici, 70 asistente, 20 infirmiere, 7 îngrijitoare şi 41 de membri din personalul auxiliar, în total 181 de cazuri. Conform raportărilor către INSP din teritoriu, în prezent, în România au fost înregistrate, în total, un număr de 285 cadre medicale infectate cu noul coronavirus.

Municipiul Suceava şi comunele Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei au intrat în carantină totală, potrivit unei ordonanţe militare adoptate luni seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri