Caută
Close this search box.

Ministrul Afacerilor Interne, măsuri drastice după scandalurile din ziua de Paște

Ministrul Marcel Vela ia măsuri drastice după incidentele din prima zi de Paşte. Astfel, ca urmare a ordinului conducerii MAI, începând cu ora 17.00, la nivel național, vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent 154 de grupe (constituite din 4-10 membri).

Efectivele sunt din cadrul: Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române – 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe.

Resursa alocată suplimentar va fi direcționată în zonele cu risc criminogen ridicat, comunități de persoane revenite în țară în ultima perioadă, cunoscute cu preocupări infracționale.

Totodată, în zona municipiului București și județelor Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași, vor acționa două aeronave din cadrul IGAV, care vor survola zonele de interes și care vor sprijini dispozitivele cu imagini de ansamblu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri