În ultimele 24 de ore, inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au făcut verificări la persoanele izolate la domiciliu şi au constatat că majoritatea nu respectă regulile stabilite de autorităţi.

Astfel, inspectorii au dat amenzi în valoare totală de peste 300.000 de lei.

Alte sancţiuni au fost date pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, potrivit Mediafax. în județul Galaţi au fost aplicate amenzi record, de peste 70.000 de euro într-o singură zi.

„Au fost verificate 161 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse, fiind depistate 132 de persoane care nu au respectat interdicţia privind deplasarea/libera circulaţie.

Au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 337.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei. de persoane privind modul de respectarea a măsurilor de izolare la domiciliu

. Totodată au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală fiind de peste 190.000 lei”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Galaţi.

396 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here