Caută
Close this search box.

Novak Djokovic nu vrea vaccinare obligatorie împotriva COVID-19: Va trebui să iau o decizie

Novak Djokovic

Tenismenul Novak Djokovic se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID-19, afirmând că are propriile sale gânduri în legătură cu această problemă.

După ce toate turneele de tenis, la fel ca toate celelalte evenimente, au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, au existat voci care au cerut ca sportivii să revină în calendarul competițional obișnuit abia după apariția unui vaccin împotriva COVID-19 și doar după ce aceștia îl vor fi făcut.

Primul mare lider mondial care se opune acestei idei este sârbul Novak Djokovic, cunoscut și ca un împătimit al unei alimentații vegetariene.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi, transmite Reuters.

Dacă va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, Djokovic nu este convins că va mai reveni pe teren, potrivit B1 TV:

“Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri