Caută
Close this search box.

O fostă finalistă Master Chef a fost găsită moartă în propriul restaurant

Recent, finalista de la MasterChef își deschisese un restaurant, la care a întâmpinat mici probleme din cauza crizei provocată de apariția virusul COVID-19, însă nu părea să aibă alte probleme. La fel și soțul ei Mall. Acesta a fost absolvent al Institutului de Tehnologie din India, iar mai apoi s-a mutat în SUA pentru a-și urma masteratul în inginerie financiară la Universitatea Columbia. Garima Kothari, fostă finalistă la MasterChef India, și soțul ei Manmohan Mall au fost găsiți morți duminică dimineață, în New Jersey,

În cazul celor doi soți autoritățile încercă să stabilească motivele care au dus la deces. Potrivit procurorilor cadavrul lui Kothari a fost descoperit în apartamentul de lux al cuplului, în jurul orei 7:15. Pe trupul neînsuflețit erau vizibile traume la nivelul părții superioare a corpului.

De asemenea, trupul soțului ei, Manmohan Mall, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit în râul Hudson aproximativ o jumătate de oră mai târziu. În acest caz autoritățile fac în continuare investigații și încearcă să stabilească cauza morții celor doi. Se pare că fosta concurentă MasterChef a fost omorâtă de soțul ei, care ulterior s-a sinucis.

De când Kothari și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie a făcut tot ce a putut pentru a deveni cât mai bună în acest domeniu. Ea a studiat la renumita școală culinară „Le Cordon Bleu”, iar în 2010 a ajuns în finala concursului MasterChef India.

Acum autoritățile analizează acest caz și încearcă să stabilească cauzele și contextul în care cele două decese au avut loc. Se pare că primele ipoteze arată că fosta concurentă a fost omorâtă de soț, care mai apoi s-a sinucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri