O mamă a șase copii a învins cancerul la sân însă a fost răpusă de coronavirus. Copiii au fost nevoiți să își ia rămas bun de la mama lor printr-o stație radio.

Sundee Rutter, în vârstă de 42 de ani, a fost răpusă de COVID-19 pe data de 16 martie. Ultimele ei cuvinte au fost auzite de cei șase copii printr-o stație radio așezată pe pernă.

Atât cei șase copii cât și mama și sora femeii au fost nevoiți să își ia rămas bun de la ea printr-un dispozitiv aflat în afara rezervei unde femeia era internată.

”I-am spus că o iubesc.. și că nu trebuie să își facă griji pentru noi..” a spus Elijah Ross-Rutter, unul dintre fiii mai mari ai femeii.

Sundee a început să se simtă rău pe 3 martie, după ce trecuse deja peste o perioadă de recuperare grea după o intervenție chirurgicală pentru cancer la sân.

Potrivit celei mai bune prietene a femeii, Jessica Harris, ”medicii i-au spus că nu are nimic, însă ea a mers și s-a autoizolat timp de 4 zile”.

Însă după numai puțin timp, femeia, care și-a pierdut soțul în 2012 și a lăsat acum orfani 6 copii cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani, a început să se simtă rău și să aibă dificultăți de respirație. Aceasta a fost dusă de urgență la Providence Regional Medical Center din Washington, pe 7 martie.

Din păcate, după numai o săptămână de luptă cu virusul ucigaș, femeia a murit.

Unul dintre fiii acesteia a declarat că, în primele zile, i-a fost permis să intre în rezerva mamei lui, purtând o mască de protecție. Însă, pe măsură ce starea acesteia s-a deteriorat, a fost complet izolată.

”A crezut că are o simplă răceală. Dar coronavirus? Este greu pentru noi să ne dăm seama de unde l-a luat, pentru că luăm contact cu un număr foarte mic de oameni”, a spus Elijah.

În ziua internării, familia a fost anunțată că femeia va rămâne peste noapte în spital pentru a fi tratată de pneumonie. A doua zi, femeia a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Fiii mai mari povestesc că, în primele zile, mama lor comunica cu ei prin mesaje. Însă, o dată cu trecerea zilelor, mesajele s-au transformat doar în diferite reacții, cu ajutorul emoji.

115 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =