Caută
Close this search box.

Oficial! Serviciile secrete americane: Coronavirusul nu a fost realizat în laborator sau modificat genetic

covid-19

Serviciile Secrete din Statele Unite au stabilit oficial că noul coronavirus nu este creat în laborator sau modificat genetic, relatează CNBC.

Direcția de Informații din SUA a precizat, în cadrul unui comunicat oficial, că „intelligence-ul american se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic”.

„Comunitatea de intelligence se alătură consensului științific larg, conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic”, a anunțat directorul Direcției de Informații americane într-un comunicat.

„Comunitatea va continua să examineze cu rigurozitate informațiile care apar pentru a determina dacă epidemia a apărut prin contactul cu animale infectate sau dacă a fost vorba despre un accident într-un laborator din Wuhan”, a adăugat acesta, citat de Digi24.

Comunicatul contrazice rapoartele care sugerau că noul coronavirus a fost dezvoltat de cercetători chinezi pentru a fi folosit ca armă biologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri