Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu susţine că interlopii huligani din carantină sunt tineri #Rezist

olguţa vasilescu

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu susţine într-o postare pe Facebook că indivizii care fac scandaluri în timp ce se afla în carantină sunt „tinerii frumoşi şi liberi”. Această expresie (tefelisti) a fost folosită în mod jignitor de propaganda PSD, la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei, în timpul Regimului Dragnea.

„‘Tinerii frumoşi şi liberi’ sunt învăţaţi doar să protesteze contra statului român la care nu plătesc taxe, dar de la care au pretenţii. Patronii şi angajaţii hotelurilor care îi găzduiesc sunt cu nervii întinşi la maximum. Înţeleg că sunt unii carantinati prin tot felul de spaţii nelocuite de ani de zile, dar când eşti cazat la hoteluri de 3 sau 4 stele ce nu e în regulă? De ce să jigneşti şi să scuipi personalul său să distrugi camerele?”, a scris Olgu’a Vasilescu, pe Facebook.

Ea a comentat astfel o postare o managerului de marketing al unui hotel din Craiova care se plângea de comportamentul celor aflaţi în carantină.

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi şi revolta pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei şi a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situaţie îngrozitoare pentru noi toţi.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereţi, să te uiţi fără putere cum se naruieste munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptăm şi cu live-uri care acuza mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că şuncă este de la conservă? Vă bateţi joc de noi???

Confundaţi carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeţi că nu se da destulă căldură??? În mastodonţi industriali funcţionali pt o mână de oameni, neîncălziţi de 3 săptămâni, când afară au fost constant între 16 Şi 20 de grade???

Vă bateţi joc de noi???

Să vă fie ruşine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilinţelor voastre! Şi pt alţii ca ei!
Şi poftiţi şi alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge”, a scris reprezentanta hotelului, pe Facebook.

Trebuie menţionat că în perioada marilor proteste din Bucureşti, Piaţa Victoriei rămânea curată lună după ce plecau sutele de mii de manifestanţi. În schimb, după marele miting alb al PSD au rămas în urma mormane de gunoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri