Caută
Close this search box.

Oprişan face plângere penală pentru dezvăluirea că managerul Spitalului Judeţean Focşani are COVID-19

Marian Oprişan

Marian Oprişan va face plângere penală împotriva senatorului Cătălin Toma, care ar fi făcut public faptul că managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, Constantin Mândrilă, a fost diagnosticat cu COVID-19.

„‘Bărbaţii’ politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă şi din această postură au săvârşit astăzi mai multe infracţiuni şi ticăloşenii.

Călcând în picioare legislaţia privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracţiune când a dat publicităţii faptul că directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracţiune pentru care sper că va răspunde penal, aşa cum ar fi normal într-un stat de drept. (…)

Eu vă voi face plângeri penale. Voi face o plângere penală la Parchetul Judeţean Vrancea împotriva celor care au întocmit comunicatul de presă al PNL Vrancea şi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva senatorului care astăzi a lansat numai acuzaţii false împotriva mea.

Liberalii vor da socoteală pentru toate acuzaţiile nefondate, nu am nici un dubiu”, a declarat Marian Oprişan, într-un comunicat de presă remis joi.

Acesta susţine, potrivit Agerpres, că liberalii au un singur scop, demisia managerului SJU Focşani, la care nu au renunţat nici acum, „când omul s-a infectat muncind pentru binele comunităţii”.

„Pentru că nu era suficientă o infracţiune au continuat cu ticăloşenia, cerându-i demisia celui care s-a infestat mergând la muncă pentru a lupta cu epidemia de coronavirus.

Când senatorul şi acolitul său, Grindă, stăteau în casă şi cereau din spatele ecranelor de laptop fel de fel de măsuri elucubrante, directorul spitalului căuta bani şi soluţii pentru a asigura stocurile de echipamente de protecţie necesare cadrelor medicale şi cât mai multe ventilatoare pentru Secţia ATI.

Dar, ticăloşi din fire, şi destul de limitaţi, liberalii au o singură placă! Demisia lui Costel Mândrilă. Au cerut demisia acestui om înainte de izbucnirea epidemiei, i-au cerut demisia în plină epidemie şi îi cer demisia şi acum, când omul s-a infectat muncind pentru binele comunităţii”, a susţinut Oprişan.

El a subliniat faptul că SJU Focşani este în subordinea Ministerului Sănătăţii, condus de liberali şi cu toate acestea, Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a alocat bani pentru dotarea unităţii medicale cu aparatură şi echipamente de protecţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri