Caută
Close this search box.

Parchetul General l-a scăpat pe Robert Negoiţă de dosarul de plagiat

robert negoiţă

Parchetul General a închis dosarul în care primarul PSD al sectorului 3, Robert Negoiță, era cercetat pentru plagiat întrucât fapta s-a prescris.

“Dosarul în care Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, era anchetat penal pentru plagiat a fost închis de Parchetul General – how convenient, Parchetul General condus din postura de prim-adjunct de plagiatorul Bogdan Licu!

Dosarul a fost închis pentru că faptele s-au prescris, nu pentru că Negoiță nu a plagiat, pentru că Parchetul General condus de un plagiator notoriu a tras de timp – culmea ar fi să vedem de la Parchetul General vreun verdict de plagiat, deși are în componență o secție de proprietate intelectuală, atâta timp cât plagiatorul Licu e la butoanele justiției“, scrie Șercan.

Ea arată că, acum, CNATDCU ar putea redeschide procedurile prin care să i se retragă lui Negoiță titlul de doctor.

“CNATDCU a blocat până acum verificarea tezei lui Negoiță motivând faptul că penalul blochează orice alt tip de anchetă. Acum, că acest dosar s-a prescris, nu mai poate bloca nimic un verdict din partea CNATDCU. Doar că va trebui să mai așteptăm, probabil, niște luni, sau poate chiar ani, ca să i se retragă individului titlul de doctor.

Oricum, dacă nu se va ajunge la retragerea titlului de doctor, iar Negoiță rămâne cu el deși are o teză plagiată INTEGRAL – Negoiță care a terminat liceul la 31 de ani, iar la 40 era deja doctor – suntem o rușine de țară, o rușine, un stat eșuat fără nicio speranță de normalitate“, spune jurnalista Emilia Șercan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri