Caută
Close this search box.

Patronul FCSB își trimite jucătorii în șomaj tehnic

În urma suspendării campionatului, Gigi Becali a luat decizia de a trimite în șomaj tehnic cinci jucători, iar celorlalți le-a propus reducerea salariilor cu 50% pentru o perioadă de șase luni de zile.
Bogdan Planic și Aristidis Soiledis sunt singurii fotbaliști ai FCSB care n-au semnat încă pentru reducerea salariului.

Potrivit lui Gigi Becali situația lui Aristidis Soiledis a fost lămurită. Grecul a acceptat să semneze pentru reducerea salariului, după ce a primit actele traduse în limba engleză.

În ceea cel privește pe Bogdan Planic lucrurile stau diferit. Patronul FCSB nu a mai avut răbdare să aștepte ca fundașul sârb să se hotărască și l-a băgat în șomaj tehnic.

„Planic a trecut și el în șomaj tehnic și gata! Păi ce să fac? Șomaj tehnic. Dacă acceptă înjumătățirea salariului, o să plătim noi diferența. Ia o sumă din șomaj și completăm noi restul de bani. Ce să fac? Nu am zis că asta o sac? Asta e situația și trebuie să ne salvăm. Jucătorii trebuie să înțeleagă. Nu negociez cu cine nu înțelege. Pac!, șomaj tehnic și gata”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Planic se alătură astfel celor cinci jucători pe care Becali i-a băgat în șomaj: Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa, Marko Momcilovic și Alexandru Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri