Caută
Close this search box.

Păzitorii lui Dragnea apără de infractori Loteria Română

dragnea

Firma de bodyguarzi care a fost alături de Liviu Dragnea în timp ce se deplasa la procesul de la ICCJ, în aprilie 2019, a câştigat un contract de un milion de euro cu Loteria Romănă.

„Loteria Română a cumpărat servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei de la firma care l-a escortat Dragnea în data de 15 aprilie 2019, până în curtea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 1 milion EURO a primit în data de 1 aprilie 2020 firma S.C. ROMANIAN SECURITY SYSTEMS S.R.L., de la Loteria Romana”, anunţă „Banii noştri”.

Un bodyguard angajat la Romanian Security Systems şi un presupus acţionar din umbră al companiei au fost fotografiaţi alături de Liviu Dragnea în aprilie 2019, când acesta avea termen la ICCJ.

Libertatea s-a documentat pe acest caz în detaliu.

„Bărbatul înalt, roşcat şi masiv l-a aşteptat pe preşedintele PSD încă de dinainte să apară la Înalta Curte. Postat pe un trotuar, acesta şi-a făcut loc în mulţimea pro-Dragnea şi, la sosirea personajului principal, şi-a făcut loc până în spatele acestuia, purtându-l prin aglomeraţia de ziarişti, microfoane şi oameni de ordine.

Acelaşi bărbat a fost surprins, câteva zile mai târziu, la sediul firmei Romanian Security Systems din Pipera. Îmbrăcat, de data aceasta, în cămaşa albă cu însemnele companiei de securitate, vizibilă şi pe sub geacă purtată pe 15 aprilie!”, scria Libertatea.

Într-un alt articol, Libertatea a scris despre dosarul pierdut al celui care a coordonat oamenii de ordine la sosirea lui Dragnea la ieşiri publice.

„Dan Alistar (centru) i-a ţinut spatele fostului şef al PSD. Destul de dubios pentru o persoană care fusese implicată într-un dosar în care procurorii acuzau: 3.000.000 de euro prejudiciu din achiziţii fictive între firma Alistar Security şi firme- fantomă; 10.000.000 de euro înscrise pe facturile ieşite din firmele-fantoma. Mai mult, înainte de arestarea lui Alistar, eliberat după două luni, poliţiştii au făcut percheziţii domiciliare-record, la 75 de locaţii din 8 judeţe!

Deşi nu apare în numele firmei care a preluat întreaga logistică şi o mare parte din oamenii Alistar Security, RSS (Romanian Security Systems), acesta conduce, de facto, firmă. Şi în aprilie, conducea, din mulţimea susţinătorilor pro-Dragnea, oamenii de securitate sub acoperire care l-au condus pe fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor până în curtea ICCJ!”, scria Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri