Președintele României a declarat în intervenția sa de luni că persoanele peste 65 de ani pot ieşi din casă între orele 7-11 şi 19-22.

”Am luat o decizie. Se referă la persoanele de peste 65 de ani. Având în vedere că vremea se încălzeşte, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi, tot prin ordonanţă militară, se va schimba acest interval. Deci persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziţie două intervale zilnice: dimineaţa, de la 7 până la ora 11, şi seara, de la ora 19 până la ora 22, când vor putea să iasă din casă fie pentru cumpărături, fie pentru a face un pic de mişcare în jurul casei sau în jurul blocului”, a declarat șeful statului, după şedinţă de la Palatul Cotroceni privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

575 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. buna ziua, am o casa de vacanta asa ca in acceptiunea mea, in intervalul 7-11 pot ajunge acolo, ba chiar si in cel 19-22.
    consider un mod mult mai agreabil si chiar de destindere de a ma deplasa acolo, am curte, pomi etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here