Caută
Close this search box.

Plutonierul adjutant de la ISU Constanţa decedat din cauza COVID-19, înaintat post-mortem la gradul de sublocotenent

Plutonierul adjutant de la ISU Constanţa care a murit zilele trecute din cauza noului coronavirus a fost înaintat post-mortem la gradul de sublocotenent prin ordin al ministrului de Interne.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a acordat gradul de sublocotenent post-mortem plutonierului adjutant Viorel Dîmboi, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa, care şi-a pierdut viaţa în urma infectării cu COVID-19. De asemenea, prin Ordinul MAI nr. II/699 din 21.04.2020, pompierului i-a fost conferită Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru dăruirea, până la sacrificiul suprem, de care a dat dovadă în sprijinul semenilor săi, în lupta împotriva pandemiei COVID-19„, potrivit MAI.

Militarul avea 48 ani, iar din anul 2007 lucra ca pompier salvator în cadrul ISU Constanţa, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere. Era căsătorit şi avea doi fii, potrivit Agerpres.

Pompierul a fost internat iniţial pe 12 aprilie la spitalul din Cernavodă, fiind transferat succesiv la spitalele din Medgidia, Constanţa şi apoi la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Acesta a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19. În cursul zilei de ieri a fost transferat la Bucureşti, la Institutul „Matei Balş”, acolo unde, din nefericire, a decedat în cursul nopţii trecute„, informa sâmbătă ISU „Dobrogea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri