Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, la România TV că efectele crizei economice vor afecta de zece ori mai mulţi oameni decât pandemia de coronavirus. Liderul Pro România a menţionat că autorităţile din România ar putea face achiziţii în acest moment, însă „în loc să avem să avem un premier care să ne conducă prin criză, avem un portar care ne dă amenzi”.

În timpul emisiunii „Punctul culminant”, de joi seara, 30 aprilie, prezentată de Victor Ciutacu,  Ponta a avertizat că urmările pandemiei de coronavirus vor avea consecinţe mult mai grave asupra economiei din România.

„Criza economică va fi de 10 ori mai rea şi va afecta de 10 ori mai mulţi oameni decât pandemia de coronavirus.

La ieşire vor avea o rată la bancă, facturi la utilităţi şi se mai adaugă pentru încă o jumătate de milion de români, care în plus faţă de rate, vor avea şi amenzile”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Liderul Pro România a criticat Guvernul pe motiv că nu profită de suspendarea directivelor europene privind deficitul bugetar pentru a face mai multe investiţii şi a face mai multe achiziţii.

„În loc să avem să avem un premier care să ne conducă prin criză, avem un portar care ne dă amenzi”, a spus Victor Ponta.

354 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =