Caută
Close this search box.

Premierul britanic Boris Johnson, dus la spital, cu febră

boris johnson

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost internat duminică seara, la un spital din Londra, la zece zile după ce a fost confirmată infectarea sa cu coronavirus.

Potrivit BBC, premierul britanic are în continuare simptome persistente ale bolii provocate de coronavirusul originar din China.

Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Downing Street.

Cu toate că boala l-a afectat serios, Boris Johson a transmis un mesaj video alegătorilor și i-a asigurat că se simte mai bine, cu toate că are temperatură ridicată.

Specialiștii avertizează că în cazul în care temperatura persistă mai mult de opt zile există o șansă reală ca pacientul să dezvolte o pneumonie gravă.

Între timp, logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds (32 de ani), gravidă cu fiul lui premierului, a căzut la pat cu simptome de coronavirus. Femeia nu a fost deocamdată testată pentru coronavirus, pentru că nu are context epidemiologic. Symonds a preferat să doarmă.

„Sa fii însărcinată și să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Am petrecut ultima săptămână în pat, dormind, cu simptome de coronavirus. Acum mă simt mult mai bine”, a explicat partenera lui Johnson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri